Contact Inschrijven

Onze mondhygiënisten bij Bols tandartsen staan klaar om uw gebit grondig te reinigen. Soms is dit noodzakelijk vanwege de aanwezigheid van tandsteen, wat kan leiden tot tandvleesontsteking en zelfs schade aan het kaakbot als het niet wordt verwijderd. Als dit proces onbehandeld blijft, kunnen tanden en kiezen los komen te staan. Het sluipende karakter van deze problemen maakt regelmatige controles bij de mondhygiënist van essentieel belang.

Onze ervaren mondhygiënisten hebben ruime ervaring, niet alleen in het reinigen van gebitten, maar ook in bleekbehandelingen en restauraties. Bij Bols tandartsen stellen we individuele zorgplannen op, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Wat doet een mondhygiënist? Een mondhygiënist is een belangrijk lid van het tandheelkundige team, toegewijd aan het bieden van hoogwaardige mondzorg. Bij Bols tandartsen bieden onze ervaren mondhygiënisten persoonlijke diensten die zijn afgestemd op uw individuele behoeften, om uw tanden en tandvlees gezond en sterk te houden.

Onze mondhygiënisten gebruiken verschillende behandelingen om een goede mondgezondheid te bevorderen en mondziekten zoals gaatjes (cariës) en tandvleesaandoeningen te voorkomen. Voorbeelden van behandelingen zijn professionele reiniging, fluoride-applicatie, het aanbrengen van sealants en het verwijderen van tandsteen.

Naast preventieve behandelingen kunnen onze mondhygiënisten ook curatieve ingrepen uitvoeren om bestaande problemen zoals tandvleesaandoeningen te behandelen. Dit omvat procedures zoals wortelschaven en lasertherapie voor geavanceerde parodontale behandelingen.

Bij Bols tandartsen begrijpen we het belang van hoogwaardige mondzorg van ervaren professionals die uw unieke behoeften begrijpen. Daarom zorgen we ervoor dat al onze medewerkers, inclusief mondhygiënisten, getraind zijn in de nieuwste technieken, om uitgebreide zorg te bieden die aan uw behoeften voldoet. Met hun hulp bent u verzekerd van een gezonde glimlach voor de komende jaren!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me inschrijven als nieuwe patiënt bij de tandartspraktijk?

U kunt zich eenvoudig inschrijven door op de inschrijfbutton te klikken en uw gegevens achter te laten. Ook willen wij u vragen uw tandheelkundig dossier alvast op te vragen bij uw vorige tandarts en deze te laten doorsturen naar: info@bolstandartsen.nl

Welke soorten tandheelkundige behandelingen biedt de praktijk aan?

Onze tandartspraktijk biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder periodieke controles, gebitsreiniging, vullingen, wortelkanaalbehandelingen, tandheelkundige implantaten en cosmetische ingrepen. Voor algemene informatie over beschikbare behandelingen kunt u terecht op deze site waar we meer informatie geven over de behandelingen. Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Wat is de gemiddelde wachttijd voor een afspraak?

Onze wachttijden variëren, maar we streven ernaar om patiënten zo snel mogelijk te zien. Voor routinematige controles hebben we doorgaans kortere wachttijden dan voor specifieke behandelingen. Neem contact op met onze receptie voor de meest actuele informatie over wachttijden.

Zijn spoedafspraken beschikbaar voor dringende tandheelkundige problemen?

Ja, we hebben spoedafspraken beschikbaar voor dringende gevallen. Neem onmiddellijk contact met ons op als u een spoedbehandeling nodig heeft, en we zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te helpen.

Kan ik mijn afspraak online plannen of wijzigen?

Ja, we bieden online afsprakenplanning en -wijzigingen voor het gemak van onze patiënten. U kunt dit doen via onze website of neem contact met ons op als u hulp nodig heeft bij het plannen van uw afspraak.

Wij zijn aangesloten bij