Tandarts Caroliene leunt tegen de tandartsstoel en lacht spontaan
Caroliene Meijndert
Tandarts
BIG: 99923051502
Caroliene is een uiterst gepassioneerde tandarts een groot empathisch vermogen. Ze streeft naar heldere, duidelijke communicatie om zo op die manier de unieke behoeften van de patiënten te begrijpen: zorg is immers altijd maatwerk! Door deze benadering hoopt ze op haar manier een positieve en comfortabele ervaring voor haar patiënten te creëren. Naast haar werk bij Bols Tandartsen, zet Caroliene haar vaardigheden ook in als tandarts in de ouderenzorg.
Joris Jessen zit op een tandartskruk in de behandelkamer en kijkt in de camera
Joris Jessen
Tandarts voor orthodontie
BIG: 49064673502
Joris is de trotse eigenaar van Bols Tandartsen en werkt graag aan verbeteringen van de zorg door gebruik te maken van geavanceerde, nieuwe technieken, zoals de endo-microscoop en de 3D-scanner. Bovendien heeft hij een zo divers mogelijk mondzorgteam samengesteld met specialisten, zodat vrijwel alle behandelingen in een vertrouwde omgeving plaats kunnen vinden. Naast zijn werk als tandarts is hij ook gespecialiseerd in orthodontie en gebruikt hij doorzichtige beugels om patiënten een mooiere en functionelere glimlach te geven.
Tandarts Nilai leunt tegen tandartsstoel
Nilai van Dusseldorp
Tandarts
BIG: 19918241402
Als algemeen tandarts is Nilai niet alleen bedreven, ze heeft ook een bijzondere expertise in kroon- en brugwerk. Met een speelse en vriendelijke aanpak weet ze zelfs de jongste patiënten op hun gemak te stellen. Ze staat bekend als een no-nonsense tandarts, wat betekent dat ze recht door zee is en de beste zorg biedt zonder poespas. Nilai gelooft sterk dat een positieve ervaring bij de tandarts op jonge leeftijd kan bijdragen aan een levenslange goede mondgezondheid.
Tandarts Rutger lacht vrolijk in zijn behandelkamer
Rutger Heddes
Tandarts
BIG: 49925740202
Rutger is een ambitieuze tandarts met veel ervaring op het gebied van kindertandheelkunde. Zijn open en eerlijke manier van communicatie en efficiënte manier van werken maken hem tot een zeer gewaardeerd teamlid en zorgverlener. Hij heeft naast zijn werk als algemeen tandarts ook ambities op het gebied van chirurgische ingrepen.
Tandarts-implantoloog Sebastiaan glimlacht vriendelijk en zit in zijn behandelkamer
Sebastiaan Castelein
Tandarts - Implantoloog
BIG: 59918243202
Sebastiaan is een zeer deskundige tandarts-implantoloog. Naast zijn specialisatie in implantologie, voert hij ook chirurgische ingrepen uit in onze praktijk. Zijn expertise maakt hem niet alleen waardevol voor ons team, maar biedt onze patiënten ook de mogelijkheid om ingrijpende behandelingen in een vertrouwde omgeving te ondergaan.
Jean Schrama
Tandprotheticus
Jean is onze vrolijke en deskundige collega met een specialisatie in het vervaardigen van gebitsprotheses. Hij maakt uitgebreide oplossingen voor verschillende behoeften, waaronder frames en volledige kunstgebitten op implantaten. Dankzij zijn jarenlange ervaring en de hoogwaardige, gespecialiseerde zorg die hij levert, is Jean een zeer waardevolle toevoeging aan ons team.
Mondhygieniste Carman lacht spontaan en staat bij haar behandelunit
Carman Tse
Mondhygiënist
Carman is bedreven lid van ons team en als mondhygiënist gespecialiseerd in parodontologie. Met geduld en plezier begeleidt ze patiënten naar een gezonde mond, waarbij ze haar zorgvuldige aanpak en deskundigheid inzet. Haar vaardigheden reiken verder dan alleen volwassen patiënten: ze is ook bedreven in het omgaan met zowel kinderen als ouderen.
Mondhygiënist Ridvan houdt een gebitsmodel met tandenborstel vast en lacht vriendelijk
Ridvan Akgul
Mondhygiënist
BIG: 09933312779
Ridvan is een ambitieuze mondhygiënist met een fijne, openhartige persoonlijkheid. Met zijn uitgebreide ervaring staat hij klaar om samen met jou op zoek te gaan naar passende oplossingen om jouw mondhygiëne te verbeteren. Of het nu gaat om het behandelen van tandvleesproblemen of het adviseren over mondverzorging, Ridvan biedt een luisterend oor en de begeleiding die bij jou past.
Mondhygiënist Elly staat bij haar behandelstoel en lacht vriendelijk
Elly Koot
Mondhygiënist
Elly is een gepassioneerd mondhygiëniste en gaat voor niets minder dan de perfecte mondgezondheid. Met haar ruime ervaring in het behandelen van tandvleesproblemen neemt ze graag de tijd om samen met jou een geschikt behandelplan op te stellen. Haar zorgvuldige aanpak in combinatie met de persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat je in goede handen bent.
Paro-preventie assistente Anoosh lacht vriendelijk in haar behandelkamer
Anoosh Khodamoradi
Paropreventie assistente
Anoosh heeft meerdere vervolgopleidingen gedaan. Zo is ze opgeleid om zelfstandig paropreventie patienten te behandelen en daarnaast is zij klinisch assistente. Samen met de tandarts kan zij verschillende behandelingen uitvoeren. In haar vrije tijd gaat ze graag op reis en maakt mooie wandelingen met haar hondje.
Assistente Linda lacht spontaan en zit op de tandartsstoel
Linda de Vries
Preventie Assistente
Linda is een echte expert op het gebied van tandheelkunde en heeft naast jaren ervaring als stoelassistente ook haar opleiding tot preventie assistente met succes afgerond. Wat Linda echt bijzonder maakt, is haar stralende glimlach die veel van onze patiënten direct op hun gemak stelt tijdens hun tandartsbezoek. Haar vriendelijke en geruststellende aanpak maakt haar niet alleen geliefd bij ons team, maar ook bij onze patiënten.
Preventie assistente Roos glimlacht en zit bij haar behandelstoel
Rosanna Salier
Preventie assistente
Rosanna heeft al een paar jaar ervaring als tandartsassistente en heeft recentelijk haar opleiding tot preventie assistente met succes afgerond. Ze is ambitieus en streeft naar perfectie in haar werk, wat haar een zeer toegewijde collega maakt. Mensen waarderen haar om haar vriendelijke en geduldige aanpak waarmee ze de best mogelijke zorg levert.
Preventie assistente Suhaily leunt nonchalant tegen de hoofdsteun van de stoel en kijkt vriendelijk in de camera
Suhaily Rijnschot
Preventie-assistente
Suhaily is een zeer ervaren tandartsassistente en recent afgestudeerd als preventie-assistente. Haar nauwkeurige aanpak en passie voor haar werk maken haar tot een gewaardeerd lid van ons team. Naast haar professionele kwaliteiten staat Suhaily bekend als een hele sociale en empathische persoonlijkheid. Met haar toewijding biedt ze iedere patiënt uitstekende zorg en creëert ze een positieve ervaring in onze praktijk.
Tandarts assistente Rebecca zit in de behandelkamer en kijkt vriendelijk
Rebecca Cizmeli
Assistente
Rebecca is een vrolijke en energieke persoonlijkheid en werkt al 4 jaar als assistente in de tandheelkunde. Ze heeft grote plannen voor de toekomst en hoopt binnenkort de opleiding tot mondzorgkundige te gaan volgen. Haar enthousiasme en vastberadenheid maken haar een waardevol lid van ons team, en haar positieve uitstraling brengt bij bijna iedereen een glimlach op het gezicht.
Silvia lacht vriendelijk in de camera
Silvia van den Braber
Preventie assistente
Silvia is niet alleen het meest bekende gezicht binnen onze praktijk, ze staat ook bekend om haar warme en ondersteunende aanwezigheid. Met jaren ervaring als preventie assistente heeft ze nu haar expertise verplaatst naar de balie en de backoffice, waar ze met haar prachtige, geruststellende stem en altijd beschikbare luisterend oor een essentiële rol vervult binnen onze praktijk.
Balie assistente Mandy lacht vriendelijk en draagt een headset
Mandy Hendriks
Balie Assistente
Mandy heet u altijd van harte welkom in onze praktijk en is verantwoordelijk voor onze planning. Met een indrukwekkende 25 jaar ervaring als tandartsassistente staat ze klaar om u met haar deskundigheid van dienst te zijn, zowel aan de balie als aan de telefoon. Haar kennis en ervaring stelt haar in staat om uw vragen en behoeften goed te begrijpen en u op de best mogelijke manier te helpen. Met haar vriendelijke en professionele benadering zorgt Mandy ervoor dat uw ervaring in onze praktijk zo aangenaam mogelijk is.
Praktijkmanager Randy lacht vriendelijk met een clipboard onder zijn arm
Randy Mosselman
Praktijkmanager
Als praktijkmanager ziet Randy het als een boeiende uitdaging om patiënten bewust te maken van de voordelen van preventie, waarmee tandheelkundige problemen en dus kosten kunnen worden bespaard. Als manager neemt Randy beslissingen met als einddoel hoogwaardige zorg voor de patiënten, waarbij hij gelooft in de kracht van kleine gebaren richting de patiënt. Met 15 jaar ervaring als praktijkmanager en een achtergrond als socioloog is Randy bedreven in het herkennen van knelpunten en werkt hij aan het bevorderen van een gezond en gelijkwaardig team op de werkvloer.

Boek een afspraak

U kunt ons bellen (0252-683825) of mailen (info@bolstandartsen.nl) voor het plannen van een afspraak. Patiënten die al bij ons staan ingeschreven kunnen mbv het dossiernummer en mailadres zelf via onderstaand venster online een afspraak plannen.

Teamfoto van Tandartsenpraktijk Bols Tandartsen uit Nieuw-Vennep voor het pand.