Contact Inschrijven

Sinds 2012 zijn er in Europa strikte regels van kracht voor het bleken van tanden en kiezen. Alleen tandartsen mogen nog bleekmateriaal voorschrijven, met een maximum van 6% waterstofperoxide. Deze hoeveelheid is veilig en effectief, wat overeenkomt met het gebruik van 16% carbamideperoxide in andere producten.

Hoe werkt het thuisbleken van tanden en kiezen bij de tandarts? Vanwege het lagere percentage duurt het bleekproces langer, wat de reden is waarom wij ervoor hebben gekozen alleen thuisbleeksets aan te bieden. We maken gebruik van de ‘Cavex ABC masterkit’. Voor u worden twee op maat gemaakte mondlepels vervaardigd, waarin u een bleekgel moet aanbrengen en dragen. De duur van het bleken hangt af van het gewenste resultaat. Gedurende de bleeksessies wordt u door de tandarts gecontroleerd en geadviseerd. De mondlepels zijn herbruikbaar, wat handig is als u in de toekomst opnieuw wilt bleken. De bleekgel is verkrijgbaar in onze praktijk, maar dit gebeurt altijd in overleg met de tandarts.

De prijs voor op maat gemaakte bleeklepels en een Cavex bleekset bedraagt €330,-.

Cadeaubonnen voor bleekbehandelingen en de voorwaarden We bieden cadeaubonnen aan voor bleekbehandelingen, beginnend vanaf €50,-. De tandarts behoudt zich het recht voor om te beslissen of de persoon die de cadeaubon wil inwisselen geschikt is voor het bleken. De cadeaubon kan niet worden ingewisseld voor contant geld en is 1 jaar geldig vanaf de uitgiftedatum. Het resterende bedrag van de behandeling kan worden voldaan met pin, contant of met meerdere cadeaubonnen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me inschrijven als nieuwe patiënt bij de tandartspraktijk?

U kunt zich eenvoudig inschrijven door op de inschrijfbutton te klikken en uw gegevens achter te laten. Ook willen wij u vragen uw tandheelkundig dossier alvast op te vragen bij uw vorige tandarts en deze te laten doorsturen naar: info@bolstandartsen.nl

Welke soorten tandheelkundige behandelingen biedt de praktijk aan?

Onze tandartspraktijk biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder periodieke controles, gebitsreiniging, vullingen, wortelkanaalbehandelingen, tandheelkundige implantaten en cosmetische ingrepen. Voor algemene informatie over beschikbare behandelingen kunt u terecht op deze site waar we meer informatie geven over de behandelingen. Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Wat is de gemiddelde wachttijd voor een afspraak?

Onze wachttijden variëren, maar we streven ernaar om patiënten zo snel mogelijk te zien. Voor routinematige controles hebben we doorgaans kortere wachttijden dan voor specifieke behandelingen. Neem contact op met onze receptie voor de meest actuele informatie over wachttijden.

Zijn spoedafspraken beschikbaar voor dringende tandheelkundige problemen?

Ja, we hebben spoedafspraken beschikbaar voor dringende gevallen. Neem onmiddellijk contact met ons op als u een spoedbehandeling nodig heeft, en we zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te helpen.

Kan ik mijn afspraak online plannen of wijzigen?

Ja, we bieden online afsprakenplanning en -wijzigingen voor het gemak van onze patiënten. U kunt dit doen via onze website of neem contact met ons op als u hulp nodig heeft bij het plannen van uw afspraak.

Wij zijn aangesloten bij