Contact Inschrijven

Bij Bols tandartsen zijn we gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige implantaatbehandelingen aan onze cliënten in Nieuw-Vennep. We zijn er trots op dat we onze cliënten de nieuwste geavanceerde technologieën en technieken op het gebied van implantologie kunnen aanbieden, dankzij de expertise van toonaangevende professionals. Onze ervaren tandartsen hebben uitgebreide vaardigheden in het plaatsen van implantaten die perfect passen bij je natuurlijke tandstructuur en kaakbot, voor een resultaat dat er natuurlijk uitziet en aanvoelt.

Onze implantaatbehandelingen bieden een uitstekende oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden of kiezen, of zelfs het hele gebit, zonder ongemak of pijn. We maken gebruik van hoogwaardige titanium- of zirkoniumimplantaten die goed worden geaccepteerd door je kaakbot en tandvlees, waardoor ze op de lange termijn stabiel blijven. In overleg met jou bepalen onze experts de meest geschikte optie voor jouw behoeften, waarbij we zorgen voor een veilige en duurzame implantaatoplossing.

Naast implantaatbehandelingen bieden we bij Bols tandartsen ook tandheelkundige restauraties, zoals implantatengedragen kunstgebitten, en parodontale therapieën, zoals dieptereiniging om tandvleesaandoeningen te behandelen. Gedurende het hele behandelproces ontvang je persoonlijke zorg en begeleiding van onze ervaren professionals, vanaf het eerste consult tot aan de voltooiing van de behandeling.

We begrijpen dat een bezoek aan de tandarts voor sommige mensen stressvol kan zijn. Daarom streven we ernaar om al onze patiënten een empathische en comfortabele ervaring te bieden. Bij Bols tandartsen staan jouw individuele behoeften altijd centraal, ongeacht de omvang van het probleem. Wij garanderen professionele, op maat gemaakte oplossingen voor al jouw tandheelkundige behoeften!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me inschrijven als nieuwe patiënt bij de tandartspraktijk?

U kunt zich eenvoudig inschrijven door op de inschrijfbutton te klikken en uw gegevens achter te laten. Ook willen wij u vragen uw tandheelkundig dossier alvast op te vragen bij uw vorige tandarts en deze te laten doorsturen naar: info@bolstandartsen.nl

Welke soorten tandheelkundige behandelingen biedt de praktijk aan?

Onze tandartspraktijk biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder periodieke controles, gebitsreiniging, vullingen, wortelkanaalbehandelingen, tandheelkundige implantaten en cosmetische ingrepen. Voor algemene informatie over beschikbare behandelingen kunt u terecht op deze site waar we meer informatie geven over de behandelingen. Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Wat is de gemiddelde wachttijd voor een afspraak?

Onze wachttijden variëren, maar we streven ernaar om patiënten zo snel mogelijk te zien. Voor routinematige controles hebben we doorgaans kortere wachttijden dan voor specifieke behandelingen. Neem contact op met onze receptie voor de meest actuele informatie over wachttijden.

Zijn spoedafspraken beschikbaar voor dringende tandheelkundige problemen?

Ja, we hebben spoedafspraken beschikbaar voor dringende gevallen. Neem onmiddellijk contact met ons op als u een spoedbehandeling nodig heeft, en we zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te helpen.

Kan ik mijn afspraak online plannen of wijzigen?

Ja, we bieden online afsprakenplanning en -wijzigingen voor het gemak van onze patiënten. U kunt dit doen via onze website of neem contact met ons op als u hulp nodig heeft bij het plannen van uw afspraak.

Wij zijn aangesloten bij