Contact Inschrijven

Kindertandheelkunde

In onze tandartspraktijk staat de zorg voor de mondgezondheid van uw kinderen centraal. Ons team van ervaren tandartsen heeft een speciale expertise in het behandelen van jonge patiënten en streeft ernaar een warme en geruststellende omgeving te bieden waarin uw kinderen zich op hun gemak voelen.

Wij hechten veel waarde aan preventieve zorg en daarom raden wij aan dat kinderen regelmatig, om de zes maanden, een controleafspraak maken. Tijdens deze afspraken richten we ons niet alleen op het detecteren van eventuele problemen, maar ook op het aanleren van goede mondhygiënegewoonten en het verstrekken van advies over mondgezondheid.

Onze benadering van behandeling is gebaseerd op het stap voor stap begeleiden van uw kinderen, waarbij we de tijd nemen om eventuele angsten te kalmeren en hen te helpen zich op hun gemak te voelen. Elk behandelplan wordt zorgvuldig op maat gemaakt, rekening houdend met de individuele behoeften en comfort van uw kinderen.

Naast reguliere controles bieden wij aanvullende diensten aan zoals fluoridebehandelingen en afdichtingen om extra bescherming te bieden tegen tandbederf.

We begrijpen dat een tandartsbezoek voor kinderen soms spannend kan zijn, daarom streven we ernaar om een vriendelijke en ondersteunende omgeving te creëren waarin uw kinderen positieve ervaringen kunnen opdoen. Ons doel is om samen met u te werken aan het bevorderen van een levenslange mondgezondheid voor uw kinderen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me inschrijven als nieuwe patiënt bij de tandartspraktijk?

U kunt zich eenvoudig inschrijven door op de inschrijfbutton te klikken en uw gegevens achter te laten. Ook willen wij u vragen uw tandheelkundig dossier alvast op te vragen bij uw vorige tandarts en deze te laten doorsturen naar: info@bolstandartsen.nl

Welke soorten tandheelkundige behandelingen biedt de praktijk aan?

Onze tandartspraktijk biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder periodieke controles, gebitsreiniging, vullingen, wortelkanaalbehandelingen, tandheelkundige implantaten en cosmetische ingrepen. Voor algemene informatie over beschikbare behandelingen kunt u terecht op deze site waar we meer informatie geven over de behandelingen. Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Wat is de gemiddelde wachttijd voor een afspraak?

Onze wachttijden variëren, maar we streven ernaar om patiënten zo snel mogelijk te zien. Voor routinematige controles hebben we doorgaans kortere wachttijden dan voor specifieke behandelingen. Neem contact op met onze receptie voor de meest actuele informatie over wachttijden.

Zijn spoedafspraken beschikbaar voor dringende tandheelkundige problemen?

Ja, we hebben spoedafspraken beschikbaar voor dringende gevallen. Neem onmiddellijk contact met ons op als u een spoedbehandeling nodig heeft, en we zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te helpen.

Kan ik mijn afspraak online plannen of wijzigen?

Ja, we bieden online afsprakenplanning en -wijzigingen voor het gemak van onze patiënten. U kunt dit doen via onze website of neem contact met ons op als u hulp nodig heeft bij het plannen van uw afspraak.

Wij zijn aangesloten bij