Contact Inschrijven

Eerste bezoek

Welkom bij onze tandartspraktijk! We zijn verheugd u te verwelkomen voor uw eerste bezoek aan onze praktijk. We begrijpen dat de eerste afspraak een belangrijk moment is en we streven ernaar om uw ervaring zo comfortabel en geruststellend mogelijk te maken.

Bij aankomst in onze praktijk wordt u vriendelijk begroet door ons gastvrije personeel. We nemen graag de tijd om u te leren kennen en eventuele vragen of zorgen te bespreken die u heeft over uw mondgezondheid. U wordt gevraagd om enkele formulieren in te vullen, waaronder uw medische geschiedenis en contactinformatie, om ons te helpen een beter inzicht te krijgen in uw tandheelkundige behoeften.

Vervolgens wordt u naar de behandelkamer begeleid, waar u kennismaakt met uw tandarts en het team. De tandarts zal een grondig vooronderzoek uitvoeren, waarbij uw mondgezondheid wordt geëvalueerd, inclusief uw tanden, tandvlees en eventuele andere zorgen die u heeft. We nemen de tijd om naar uw vragen en zorgen te luisteren en uitleg te geven over eventuele behandelingen die nodig kunnen zijn.

Tandarts voor Orthodontie Joris Jessen vervaagt op de voorgrond is een röntgenfoto aan het voorbereiden met een patiënte

Indien nodig kan de tandarts ook röntgenfoto’s maken om een volledig beeld te krijgen van uw mondgezondheid. Deze beelden helpen ons om nauwkeurige diagnoses te stellen en een behandelplan op maat voor u te ontwikkelen.

Na het vooronderzoek zal de tandarts de bevindingen met u bespreken en eventuele aanbevelingen voor behandelingen doen. We vinden het belangrijk dat u volledig begrijpt wat er gaande is in uw mond en hoe we u kunnen helpen om uw mondgezondheid te verbeteren. U heeft alle gelegenheid om vragen te stellen en eventuele zorgen te bespreken.

Aan het einde van uw eerste bezoek plannen we indien nodig vervolgafspraken voor behandelingen of aanvullende controles. Ons doel is om u te begeleiden op weg naar een stralende glimlach en een gezonde mond.

Nogmaals, welkom bij onze tandartspraktijk. We kijken ernaar uit om voor u te zorgen en u te helpen uw mondgezondheid te optimaliseren.