Contact Inschrijven

Werkwijze

In onze tandartspraktijk streven we naar een gestroomlijnde en professionele aanpak om ervoor te zorgen dat onze patiënten de best mogelijke zorg ontvangen. Bij het maken van een afspraak, het moment dat u onze praktijk binnenstapt tot aan het moment van vertrek, wordt u begeleid door een goed georganiseerd proces dat gericht is op uw comfort en gezondheid.

Wanneer u een afspraak maakt, kunt u dit eenvoudig doen via ons online boekingssysteem, telefonisch of via onze mobiele app. Na het maken van de afspraak ontvangt u automatisch een bevestiging en een herinnering om ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft.

Bij aankomst in onze praktijk wordt u hartelijk begroet door ons vriendelijke personeel. U wordt gevraagd om eventuele benodigde formulieren in te vullen, zoals medische geschiedenis en contactgegevens, om ons te helpen uw zorgbehoeften beter te begrijpen.

Vervolgens wordt u naar de behandelkamer begeleid, waar de tandarts een vooronderzoek uitvoert en uw zorgen of wensen bespreekt. Indien nodig worden röntgenfoto’s gemaakt om een nauwkeurige diagnose te stellen.

Tijdens de behandeling wordt u comfortabel ondersteund door ons ervaren tandheelkundige team. De tandarts voert de benodigde procedures uit met behulp van geavanceerde apparatuur en technieken, terwijl assistenten ervoor zorgen dat u zich op uw gemak voelt en eventuele vragen beantwoorden.

Tandarts Laura Zweers met een Loupegril op kijkend naar een patient

Na de behandeling ontvangt u duidelijke instructies voor nazorg en eventuele medicatie die u nodig heeft. Indien nodig plant de tandarts follow-up afspraken voor controle of verdere behandeling.

Achter de schermen zorgt ons team ervoor dat alle gebruikte instrumenten zorgvuldig worden gereinigd en gesteriliseerd volgens strikte protocollen. Daarnaast worden de behandelkamers en apparatuur na elke patiënt grondig gereinigd en gedesinfecteerd om de hoogste normen van hygiëne te handhaven.

Administratief personeel staat klaar om te helpen met betalingen, verzekeringsclaims en patiëntengegevens, terwijl klantenservice altijd een prioriteit is. We verwelkomen uw feedback en suggesties om onze dienstverlening continu te verbeteren, omdat uw tevredenheid onze hoogste prioriteit is.

Kortom, ons doel is om een comfortabele, veilige en efficiënte ervaring te bieden, vanaf het moment dat u onze praktijk binnenstapt tot aan het moment van vertrek. We streven ernaar om uw vertrouwen te verdienen door middel van hoogwaardige zorg en uitstekende service.