Contact Inschrijven

Onze huisregels

  1. Afspraakbevestiging: Zorg ervoor dat u uw afspraak minimaal 24 uur van tevoren bevestigt of annuleert. Dit stelt ons in staat om onze planning efficiënt te beheren en andere patiënten te helpen.
  2. Op tijd komen: Gelieve op tijd te komen voor uw afspraak. Dit zorgt ervoor dat we voldoende tijd hebben om u de beste zorg te bieden zonder vertragingen.
  3. Respecteer andere patiënten: Gelieve rekening te houden met andere patiënten door rustig te praten en uw mobiele telefoon op stil te zetten of uit te schakelen tijdens uw bezoek.
  4. Hygiëne: We streven naar een schone en hygiënische omgeving. Gelieve uw handen te desinfecteren bij binnenkomst en gebruik te maken van de aanwezige mondmaskers en wegwerphandschoenen indien nodig.
  5. Betalingen en verzekeringen: Zorg ervoor dat betalingen tijdig worden voldaan volgens de afgesproken voorwaarden. Vergeet niet uw verzekeringsgegevens bij de hand te hebben voor een soepele afhandeling.
  6. Kinderen en begeleiding: Kinderen zijn welkom, maar moeten te allen tijde onder toezicht staan van een volwassene. We vragen ouders om hun kinderen rustig te houden in de wachtruimte.
  7. Privacy en vertrouwelijkheid: We respecteren uw privacy en vertrouwelijkheid. Alle informatie die u met ons deelt, wordt strikt vertrouwelijk behandeld volgens de geldende wetgeving.
  8. Feedback: We waarderen uw feedback om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Aarzel niet om ons te laten weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn.
  9. Spoedgevallen: Voor spoedeisende gevallen buiten de reguliere openingstijden, kunt u contact opnemen met het noodnummer dat op onze website vermeld staat.
  10. Volg de instructies van het personeel: Ons personeel staat klaar om u te helpen en te begeleiden. Gelieve alle instructies op te volgen voor een vlotte en effectieve behandeling.

We hopen dat deze regels bijdragen aan een positieve en professionele ervaring voor al onze patiënten.