Contact Inschrijven

Algemene tandheelkunde

Houd je gebit gezond!
Halfjaarlijkse controles bij de tandarts

Tandarts Laura Zweers heeft een loupebril op haar neus samen met Paropreventie Assistente Anoosh Khodamoradi met een mondkapje op, waarbij Anoosh Khodamoradinaar een scherm kijkt

Tandartscontrole en vervolgafspraken

Ook kijken we of vullingen nog goed aansluiten, hoe de slijmvliezen er uit zien en of er slijtage is. Na een controle wordt er indien nodig een vervolgafspraak gemaakt. Dit kan bij de mondhygiëniste of bij de tandarts zijn. Wanneer er uit de controle blijkt dat er een uitgebreider plan nodig is dan wordt dit met u besproken en krijgt u een begroting mee. Op deze manier proberen wij samen met u te werken aan een gezond gebit waar u uw leven lang plezier van heeft.

Tandarts voor Orthodontie Joris Jessen samen met Preventie Assistente Silvia van den Braber
Joris aan het werk

Veelgestelde vragen over Algemene tandheelkunde

Waarom 2 keer per jaar een tandartscontrole?

In 6 maanden tijd kunnen er veranderingen optreden in uw gebit. Om er op tijdig bij te zijn en verrassingen in de toekomst te voorkomen adviseren wij daarom om het gebit eens per halfjaar te laten controleren.

Ik heb nooit gaatjes, moet ik dan wel op controle komen?

Ja! Tijdens een halfjaarlijkse controle wordt er niet alleen naar gaatjes gekeken maar ook naar het tandvlees en de omliggende zachte weefsels in de mond. Soms voel en zie je gaatjes niet zelf. Om erger de voorkomen is een controle dus vestandig.

Wij zijn aangesloten bij